Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

Κατεψυγμένα ζυμαρικά


Οι μορφές ζυμαρικών που μπορούν να καταψυχθούν καλύτερα είναι εκείνες που χρησιμοποιούνται σε συνταγές ψησίματος στο φούρνο όπως: λαζάνια, μεγάλα κοχύλια, κανελόνια, μακαρόνια για παστίτσιο. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν ακολουθήσετε τη συνταγή και καταψύξετε πριν το ψήσιμο. Όταν θελήσετε να ψήσετε τα κατεψυγμένα ζυμαρικά, αποψύξτε τα σε θερμοκρασία δωματίου και ψήστε τα στο φούρνο σύμφωνα με τις προσταγές της συνταγής.
ΑΠΟ FOOD - INFO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου