Οι μορφές ζυμαρικών που μπορούν να καταψυχθούν καλύτερα είναι εκείνες που χρησιμοποιούνται σε συνταγές ψησίματος στο φούρνο όπως: λαζάνια, μεγάλα κοχύλια, κανελόνια, μακαρόνια για παστίτσιο. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν ακολουθήσετε τη συνταγή και καταψύξετε πριν το ψήσιμο. Όταν θελήσετε να ψήσετε τα κατεψυγμένα ζυμαρικά, αποψύξτε τα σε θερμοκρασία δωματίου και ψήστε τα στο φούρνο σύμφωνα με τις προσταγές της συνταγής.
ΑΠΟ FOOD - INFO
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου