Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Σαλάτα Κοτόπουλο

ΥΛΙΚΑ
Φιλετάκια κοτόπουλο σοταρισμένα
Μαρούλι
Ρόκα
Ραντίτσιο
Εσκαρόλ
Κροκάν
Κρουτόν
Σος Vinaigrette λεμονιού (με λεμόνι, ηλιέλαιο,
ελαιόλαδο, lime)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Για τη σως
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε χυμό λεμονιού, ηλιέλαιο, ελαιόλαδο και λίγο lime. Ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε το μαρούλι, τη ρόκα, το ραντίτσιο και το εσκαρόλ σε ένα μεγάλο μπολ και αναμιγνύουμε με τη σος λεμονιού. Τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε από πάνω το κροκάν και τα φιλετάκια κοτόπουλο. Διακοσμούμε το πιάτο με τα κρουτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου