Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Μοσχάρι Bulgogi

Συστατικά


1/2 κιλό μοσχάρι φιλέτο κομμένο σε μικρά κομμάτια
5 κ.σ. σως σόγιας
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
2 κ.σ. σουσάμι
2 κ. σ. σπορέλαιο (κατά προτίμηση σησαμέλαιο)
Πιπέρι




Τρόπος μαγειρέματος


Ανακάτεψε την ζάχαρη με την σος σόγιας, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πιπέρι σε ένα μπολ
Μέσα στο μείγμα ρίξε τα κομμάτια μοσχάρι και άφησε να μαριναριστεί 2-3 ώρες
Ψήσε το κρέας στη σχάρα, ή στο γκριλ της κουζίνας ή ακόμη και χωρίς λάδι σε αντικολλητικό σκεύος
Σέρβιρε με ψητά λαχανικά


πηγη tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου