Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Γαριδοσαλάτα



2 μερίδες

Υλικά
8 μεγάλες βρασμένες γαρίδες
1 μαρούλι
1 μέτριο αβοκάντο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
 άνηθος
 χυμός 1 λεμονιού
 αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Βράζετε τις γαρίδες για λίγο σε σκέτο νερό (χωρίς αλάτι)
2. Πλένετε κα κόβετε το μαρούλι και το αφήνετε σε λεκάνη με νερό και ξύδι
3. Καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια και τα κόβετε σε ροδέλες
4. Κόβετε το αβοκάντο σε κυβάκια και το περιχύνετε με τον χυμό λεμονιού
5. Ανακατεύετε σε σαλατιέρα το μαρούλι, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο, τις γαρίδες και το αβοκάντο. Αλαταπιπερώνετε ελαφρά και ανακατεύετε.
6. Περιχύνετε τη σαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού.


Ανδρουλάκη Καλλιόπη
Διατροφολόγος Διαιτολόγος
ΠΗΓΗ : www.dietup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου