Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Γλυκό κρέμα - ζελέ

Συστατικά


2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου με γεύση φράουλα
1 πακέτο μπισκότα σαβουαγιάρ
1 φλιτζάνι γάλα
Λίγο κονιάκ
1 κουτί ζελέ φράουλα
Φρέσκες φράουλες
300 γρ. σαντιγύ


Τρόπος μαγειρέματος


Προτίμησε άνθος αραβοσίτου στιγμής. Ετοίμασε το σύμφωνα με τις οδηγίες
Κόψε τις φράουλες σε κομμάτια και ανακάτεψέ τες μέσα στην κρέμα
Ράντισε τα σαβουαγιάρ με το γάλα και το κονιάκ και ξεκίνα να τα στρώνεις σε ένα διάφανο πυρέξ
Άπλωσε από πάνω την κρέμα φράουλα (άνθος αραβοσίτου) και άφησε στο ψυγείο για μερικά λεπτά να σταθεί
Ετοίμασε το ζελέ και άφησε το βα κρυώσει. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο να πήξει πρόσθεσέ το πάνω στην κρέμα
Άφησε και πάλι το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει
Μπορείς να γαρνίρεις με σαντιγύ


πηγή tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου