Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Παγωτό Φράουλα


ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. ώριμες φράουλες
250 ml φρέσκια κρέμα
1 κ/σ. ζάχαρη άχνη
1-2 φακελάκια σκόνη βανίλιας


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πολτοποιήστε τις φράουλες στο μπλέντερ (δεν χρειάζεται να λιώσουν εντελώς). Αναμέιξτε τη βανίλια με τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Χτυπήστε τη φρέσκια κρέμα στο μίξερ και όταν αφρατέψει προσθέστε τις φράουλες και τη ζάχαρη με τη βανίλια. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ. Βάλτε το μπολ στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες και το παγωτό φράουλας είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου