Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Παγωμένο σουφλέ σοκολάτας


Υλικά:
Για 2 άτομα
• 250 γρ. κουβερτούρα
• 4 αυγά
• 100 γρ. βούτυρο
• 150 γρ. αλεύρι
• 250 γρ. ζάχαρη
• Παγωτό βανίλια (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσουν τα ανακατεύουμε και με τα υπόλοιπα υλικά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τα φορμάκια μας. Τα γεμίζουμε, κατά τα τρία τέταρτα, με το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς C, περίπου 10 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα σερβίρουμε συνοδεύοντάς τα με μια μπάλα παγωτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου