Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Καρμπονάρα κλασσική


Συστατικά:
350γρ. μπεικον καπνιστό
Μία κουταλιά βούτυρο
1-2 αυγά
παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι μαύρο
Ενα πακέτο σπαγγέτι Ν.7


Εκτέλεση:
Βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν τα μακαρόνια
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κομμένο σε κομματάκια μπεικον μεχρι να πάρει χρώμα.
Χτυπάμε τα αυγά.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και ρίχνουμε πάνω το μπέικον ανακατεύοντας καλά και μετά ρίχνουμε σιγά-σιγά το χτυπημένο αυγό ανακατεύοντας γρήγορα για να ψηθεί το αυγό απο την θερμοκρασία των μακαρονιών.
Βάζουμετην παρμεζάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου