Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

Καρμπονάρα στον φούρνο


Υλικά :
300 γραμ. μπέικον
1 κουτί μανιτάρια σε φέτες (κονσέρβα)
λάδι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
250 γραμ. τυρί τριμμένο.
500 γραμ. πένες

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα το μπέικον ψιλοκομμένο με το κρεμμυδάκι και μετά προσθέτουμε και τα μανιτάρια. Αφού τσιγαριστούν, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σοτάρουμε λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να απορροφηθεί το νερό.
Αφού τσιγαριστούν, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σοτάρουμε λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να απορροφηθεί το νερό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί.
Βράζουμε τις πένες, τα βουτυρώνουμε και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
Ρίχνουμε το μείγμα με τα μανιτάρια και το μπέικον πάνω στις πέννες και το ανακατεύουμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου