Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

Συστατικά:
¼ του φλιτζανιού χυμό λεμονιού
3 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι, Πιπέρι
8 φλιτζάνια μαρούλι κομμένο
2 μεσαίες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
½ φλιτζάνι πράσινες ελιές γεμιστές με πιπεριά
2 κονσέρβες τόνου



Τρόπος μαγειρέματος:
Ανακάτεψε το χυμό λεμόνι, το λάδι, αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ
Πρόσθεσε το μαρούλι, τις ντομάτες και τις ελιές
Ανακάτεψε να πάει παντού η σός και πρόσθεσε τον τόνο


250 Θερμίδες


πηγή: tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου