Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΡ

Περιέχει φυσικά τέσσερα γένη και 11 είδη προβιοτικών (φιλικών βακτηριδίων):


LACTOBACILLI: 
Lb. brevis, Lb.cellobiosus, Lb. kefir, Lb.kefiranofaciens, Lb.casei ssp. rhamnosusκαι ssp.alactosus, Lb.casei Lb helveticus
ssp. lactis, Lb deldruevkii ssp. lactis and ssp. bulgaricus Lb.lactis, Lb acidophilus 


STREPTOCOCCI/LACTOCOCCI: 

Lc.lactis ssp.lactis and ssp. cremoris and Var. diacetylactis, Lc salivarius ssp. thermophilus, Enterococcus durans, Leuconostoc
cremoris, L.mesenteroides


YEASTS:

Kluyveromyces lactis 
K.bulgaricus 
K. fragilis / marxianus 
Candida kefir 
C pseudotropicalis 
Saccharomyces ssp. Torulopsis holmii (torulla ssp.) 


ACETOBACTER

Acetobacters aceti 
A. Rasens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου