ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
Πρίν τη μεταφορά τοποθετείται μέσα σε καινούργια σακιά που συνήθως έχουν στάνταρ μέγεθος 60 κιλών. Αποθηκευμένο μέσα σε κοντέινερ που αερίζονται, με μικρή υγρασία, το προιόν ταξιδεύει πρός τους διάφορους προορισμούς.Ο καφές υπόκειται σε διπλό έλεγχο και στην αναχώρηση και στην άφιξη: το προιόν πράγματι ελέγχεται και ζυγίζεται πρίν και μετά την άφιξη ώστε να διαπιστωθεί η ποιότητα, και για να διασφαλιστεί οτι το ταξίδι του στη θάλασσα δεν επέδρασε υπερβολικά στα χαρακτηριστικά του.
ΠΗΓΗ www.attibassi.it/gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου