Μία πραγματικα πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή που θα ενθουσιάσει την οικογένεια και τους φίλους σας!
- 1 κιλο μοσχαράκι νουά κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι κρασί κόκκινο ημίγλυκο
- 1/2 ποτήρι χυμό τομάτας
- 5 άσπρα φρέσκα μανιτάρια
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κ.σ. βαλσάμικο κρέμα
- 1 κύβο
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
- Ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας μαζί με το σκόρδο.
- Όταν ροδίσει καλά ρίχνουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμύδια. Σβήνουμε με το κρασί και προσθετουμε το χυμό τομάτας, την πιπεριά, το βαλσάμικο και τον κύβο.
- Προσθέτουμε λίγο νεράκι να σκεπαστεί ίσα ίσα το κρέας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε περίπου μια ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Όταν βράσει το κρέας προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.
- Αραιώνουμε σε λίγο κρύο νερό το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρρουμε απο τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου