Υλικά για μια μερίδα • δύο μέτριες πατάτες • 50-80 γραμμ. άπαχο τυρί (ή ένα αυγό ή 120 γραμμ. ψάρι ή μία μικρή κονσέρβα τόνο ή ένα φιλέτο καπνιστή πέστροφα.) • δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο • ένα κουταλάκι του γλυκού μπαλσάμικο ξύδι • ένα κουταλάκι γλυκού μουστάρδα • λίγο άνηθο ή μαϊντανό, ρίγανη • λίγη κάπαρη • λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι Τρόπος παρασκευής Αφού βράσετε τις πατάτες μπορείτε να τις κόψετε σε μικρά κομμάτια ή να τις λειώσετε με το πιρούνι. Χτυπήστε καλά το ελαιόλαδο, ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι, με την μουστάρδα και απλώστε το πάνω από τις πατάτες προσθέσετε το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, λίγο άνηθο ή μαϊντανό, ρίγανη, λίγη κάπαρη πηγή www.diatrofi.gr |
Ετικέτες
Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010
Πατατοσαλάτα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου