Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κοτόπουλο καλοκαιρινό

 

Περιγραφή

Κοτόπουλο φούρνου δροσερό και πολύ ελαφρύ με γιαούρτι και τυρί.
Κοτόπουλο καλοκαιρινό 2
Συστατικά
  • Δύο στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
  • μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • μισό κιλό τυρί τριμμένο (gouda-edam)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο κάρυ

Οδηγίες

  1. Βράζουμε το κοτόπουλο και μόλις το βγάλουμε το αλατοπιπερώνουμε
  2. Το περνάμε λίγο από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα
  3. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το τυρί και προσθέτουμε λίγο κάρρυ
  4. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σένα πυρέξ και το περιχύνουμε με το μείγμα από το γιαούρτι
  5. Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους τα υλικά και να γίνει κρεμμώδες
  6. Το αφήνουμε μέχρι να κοκκινήσει από πάνω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου