Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Καζάν ντιπι...άρωμα ανατολής!



Συστατικά
1 φλιτζάνι ρυζάλευρο
4 φλιτζάνια κρύο γάλα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
βούτυρο για το ταψί (αρκετό)
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη


Τρόπος μαγειρέματος
Ανακάτεψε το γάλα, το ρυζάλευρο και την ζάχαρη και σιγόβρασε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να γίνει μια σφιχτή κρέμα
Άλειψε ένα ταψί με βούτυρο και πασπάλισε με την ζάχαρη άχνη
Ρίξε την κρέμα και στρώσε σε όλο το ταψί
Βάλε το ταψί στη φωτιά και άφησε ώσπου να καεί η ζάχαρη σιγά-σιγά
Άφησε το γλυκό να κρυώσει 20 λεπτά
Κόψε σε λωρίδες και σέρβιρε

ΠΗΓΗ TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου