Ετικέτες
Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010
ΣΑΛΑΤΑ ΠΟΥΡΕ
ΥΛΙΚΑ
1 φάκελο πουρέ
Ζαμπόν άπαχο ή γαλοπούλα σε φέτες
200γρ. μανιτάρια
1 κρεμμύδι
Γάλα εβαπορέ χαμηλών λιπαρών
1 αυγό
1 ποτήρι λάδι
3 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί
25γρ. μαργαρίνη
Φύλλα μαρούλι
Λάδι και αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ετοιμάζουμε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν και τα τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι.
Ετοιμάζουμε μαγιονέζα με το αυγό, το λάδι, λίγο αλάτι, προσθέτοντας και το κρασί.
Ανακατεύουμε τον πουρέ με το ψιλοκομμένο μαρούλι, το τριμμένο κρεμμύδι, τα μανιτάρια, το ζαμπόν και τη μαγιονέζα.
Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι τη στιγμή του σερβιρίσματος.
Μερίδες : 6
ΠΗΓΗ www.nestle.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου