Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΚΡΑ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΖΑΜΠΟΝ



ΥΛΙΚΑ
1 σακουλάκι πουρέ Maggi Gourmet
1 κομμάτι στήθος κοτόπουλο ψημένο
3 φέτες ζαμπόν
1 κ.γ. βούτυρο
50γρ. φουντούκια καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
1κγ Maggi Νοστιμιά
Λίγο πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220οC.
Ετοιμάζουμε τον πουρέ Maggi Gourmet και ρίχνουμε το πιπέρι και τη Maggi Νοστιμιά.
Προσθέτουμε το βούτυρο, τον κρόκο των αυγών, το ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια, το στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένο.
Ανακατεύουμε καλά.
Ενσωματώνουμε τα ασπράδια των αβγών χτυπημένα σε μαρέγκα.
Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στα φορμάκια και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φουντούκια.
Ψήνουμε για περίπου 35’.
Σερβίρουμε αμέσως.
Πρόταση: Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας άσπρα μανιτάρια.
Μερίδες : 4
Χρόνος προετοιμασίας : 10΄
Ψήσιμο: 35’


ΠΗΓΗ www.nestle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου