Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

KEKAKIA ME FRAMBOISES (ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ) ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ

ΥΛΙΚΑ


80 γρ. λευκή κουβερτούρα NESTLE DESSERT, κομμένη σε μικρά κομματάκια
2 αυγά
60 γρ. αλεύρι
50 γρ. μαργαρίνη & 1 κ.γ. για το βουτύρωμα του ταψιού
30 γρ. ζάχαρη
80 γρ. framboises (φραμπουάζ) κατεψυγμένες
1 μπανάνα
1 κ.γ.ξερή μαγιά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 C.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και κόβουμε τη μπανάνα σε μικρούς κύβους.
Μέσα σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη λιωμένη τη μαργαρίνη, το αλεύρι, τα αυγά, τη ζάχαρη και τη μαγιά.
Προσθέτουμε τα φρούτα και τη λευκή κουβερτούρα NESTLE DESSERT.
Βουτυρώνουμε ατομικές φορμίτσες κέικ και τις γεμίζουμε με το παραπάνω μείγμα.
Ψήνουμε για 10’.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Μερίδες : 9
Χρόνος προετοιμασίας : 20΄
Χρόνος Ψησίματος : 10’


ΠΗΓΗ www.nestle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου