Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Cottage τυρί


Cottage τυρί είναι τυρί το πηγμένο γάλα για προϊόν με μια ήπια γεύση. Είναι στραγγισμένα, αλλά δεν πιέζονται, οπότε κάποιες ορός γάλακτος παραμένει και το άτομο τυρόπηγμα παραμένει χαλαρό. Το πηγμένο γάλα για τυρί είναι συνήθως πλύση για να απομακρυνθεί η οξύτητα, δίνοντας γλυκιά πηγμένο γάλα για τυρί. Δεν είναι ηλικίας ή χρωματισμένα. ρυθμοί της cottage τυρί είναι κατασκευασμένα από διάφορα γάλατα με διαφορετικά επίπεδα λίπους και πηγμένο γάλα για τυρί σε μικρές ή μεγάλες πηγμένο γάλα για τα παρασκευάσματα. Cottage τυρί που έχει πιεστεί γίνεται κρίκος τυρί, τυρί αγρότης, τυρί κατσαρόλα ή blanco Queso.
Cottage τυρί μπορεί να καταναλωθεί από μόνο του, με φρούτα, καρπούς με πουρέ, για τοστ, σε πράσινες σαλάτες, ή για χρήση ως συστατικό σε συνταγές , όπως λαζάνια, jello σαλάτα και διάφορα επιδόρπια.
Ο όρος «τυρί» είναι πιστεύεται ότι ξεκίνησε, επειδή απλώς και τυρί ήταν συνήθως γίνονται σε σπίτια από το γάλα που απομένουν αφού κάνει το βούτυρο. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1848. Ο ορός γάλακτος, ορού γάλακτος από παιδικά τραγούδια φήμη είναι άλλο ένα πιάτο που παρασκευάζονται από τυρόπηγμα με ορό γάλακτος, αλλά είναι αβέβαιο τι συνέπειά τους ήταν, αν ήταν στραγγισμένα καθόλου ή πώς ήταν πηγμένο (η οποία επηρεάζει τη γεύση). Μερικοί συγγραφείς ισχυρίζονται ότι έχουν ισοδύναμη ή ανάλογη.
Το πηγμένο γάλα για τυρί μέγεθος είναι το μέγεθος της "κομμάτια" στο τυρί cottage. Τα δύο κυριότερα είδη τυριού cottage είναι μικρές πηγμένο γάλα για τυρί, υψηλής οξύτητας τυρί χωρίς πυτιά, και τα μεγάλα πηγμένο γάλα για τυρί, χαμηλής οξύτητας τυρί με πυτιά. Πυτιά είναι ένα ένζυμο που επιταχύνει πήξη και κρατά το πηγμένο γάλα για τυρί που αποτελεί από διάλυση? Προσθέτοντας ότι συντομεύει τη διαδικασία παρασκευής τυριού, με αποτέλεσμα την χαμηλότερη οξύ και τα μεγαλύτερα πηγμένο γάλα για τυρί, και μειώνει το ποσό της τυρόπηγμα χύνεται μακριά με το υγρό έχουν απομείνει (η ορού γάλακτος). Μερικές φορές οι μεγάλες πηγμένο γάλα για τυρί cottage ονομάζεται "στυλ κομμάτι".

Διατροφή
Ένα 4 ουγκιές (113 γραμμάρια), που εξυπηρετούν κατά 4% σε λιπαρές ουσίες του προϊόντος έχει περίπου 120 θερμίδες, 5 γραμμάρια λίπους (3 κορεσμένα ζ), 3 g υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και 14 γραμμάρια. Επίσης περιέχει περίπου 500 mg νατρίου, 70 mg ασβεστίου και 20 mg χοληστερόλης.
Οι κατασκευαστές παράγουν επίσης χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και άπαχο ποικιλίες. Ένα χωρίς λιπαρά, ενός είδους παρόμοιου μεγέθους που εξυπηρετούν έχει 80 θερμίδες, λιπαρά 0g (0g κορεσμένα), 6g υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και 14g.
Για να αντισταθμιστεί η γεύση που λείπουν από το λίπος, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και άπαχο τείνουν να έχουν περισσότερη ζάχαρη σε αυτές. Οι πολύ χαμηλές ποικιλίες νάτριο, επίσης, κατάσταση η οποία μπορεί να είναι αλατισμένο να δοκιμάσετε.
Είναι δημοφιλής μεταξύ των dieters και κάποια τροφή για την υγεία τους θιασώτες. Cottage τυρί είναι το αγαπημένο φαγητό των bodybuilders και αρσιβαρίστες για το περιεχόμενό της υψηλής της καζεΐνης πρωτεΐνης και ταυτόχρονα είναι σχετικά χαμηλό σε λιπαρά. οι γυναίκες είναι έγκυες ενημέρωσε ότι το τυρί cottage είναι ασφαλής η κατανάλωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, ενώ ορισμένα τυροκομικά προϊόντα δεν είναι.

1 σχόλιο: