ΥΛΙΚΑ:
1 πατάτα μέτρια (βρασμένη)
Αλάτι
Λεμόνι ή ξύδι
1/2 - 3/4 φλιτζανιοῦ ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
1 κουταλιά μουστάρδα (σε σκόνη)
5 - 6 κουταλιές παγωμένο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Λιώνουμε την πατάτα σε μπλέντερ και ρίχνουμε σταδιακά το αλάτι, το λεμόνι (ή ξύδι) όσο θέλουμε, τη μουστάρδα και 3 κουταλιές της σούπας από το παγωμένο νερό. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το λάδι και το υπόλοιπο νερό δουλεύοντας το μείγμα συνέχεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου