Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Καστανό ρύζι


Καστανό ρύζι (ή «κύτος του ρυζιού») είναι unmilled ή εν μέρει λευκασμένου ρυζιού , ένα είδος σύνολο, φυσικό σιτάρι. Έχει ήπια γεύση καρυδιού, είναι chewier και πιο θρεπτικό από το λευκό ρύζι , και γίνεται ταγγό πολύ πιο γρήγορα. Οποιαδήποτε ρύζι, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων κόκκων, μικρής κόκκους, ή κολλώδες ρύζι , μπορεί να καταναλωθεί το καστανό ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου