Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Μαγείρεμα και προετοιμασία



Μια διατροφικά ανώτερη μέθοδος παρασκευής που χρησιμοποιούν GABA ρύζι ή φυτρωμένων καφέ ρύζι (GBR) (επίσης γνωστή ως genmai Hatsuga στην Ιαπωνία), που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Έτους της Ράις , μπορεί να χρησιμοποιηθεί.  Πρόκειται για το μούσκεμα πλένονται καφέ ρύζι για 20 ώρες σε ζεστό νερό (38 ° C ή 100 ° F) πριν από το μαγείρεμα. Η διαδικασία αυτή διεγείρει τη βλαστική ικανότητα , η οποία δραστηριοποιείται διαφόρων ενζύμων στο ρύζι. Με τη μέθοδο αυτή, είναι δυνατόν να υπάρξει μια περισσότερο ολοκληρωμένη προφίλ αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των GABA.

Αποθήκευση και συντήρηση
Καστανό ρύζι μπορούν να παραμείνουν σε αποθήκευση επί μήνες κάτω από κανονικές συνθήκες, αλλά ερμητικά αποθήκευση και τη δέσμευση να επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της. Πάγωμα, ακόμη και περιοδικά, μπορεί να βοηθήσει επίσης τον έλεγχο των παρασιτώσεων Ινδικού σκώρους γεύμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου