Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κοτόπουλο με κάρυ και πράσινο μήλο


Συστατικά


1 μεγάλο κοτόπουλο χωρίς πέτσα και κομμένο σε μερίδες
2 μέτρια κρεμμύδια χονδροκομμένα
1-1½ πράσινα μήλα.
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού κολίανδρο σε σκόνη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 κουταλιές τη σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Τρόπος μαγειρέματος
Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο.
Σε ανοικτή χύτρα ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κοτόπουλο.
Βγάλτε το από τη χύτρα και βάλτε το σε μια πιατέλα.
Βάλτε και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια.
Όταν τσιγαριστούν ρίξτε μέσα και το κοτόπουλο.
Προσθέστε το μήλο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους, το κάρυ, 1 ½ ποτήρι νερό, το κύμινο, το κολίανδρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μαγειρέψτε το φαγητό στη χύτρα για 15- 20 λεπτά.


ΠΗΓΗ TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου