Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πώς να αντιμετωπίσεις το τοπικό πάχος

Το τοπικό πάχος είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα κάθε γυναίκας τώρα το καλοκαίρι. Το τοπικό πάχος συσσωρεύεται στα πιο «ευαίσθητα» γυναίκεια σημεία όπως: γλουτοί, μπράτσα, κοιλιά και είναι ο φόβος και ο τρόμος κάθε γυναίκας, ειδικά το καλοκαίρι πριν την παραλία! Αυτό συμβαίνει εξαιτίας κακής διατροφής αλλά και «κατασκευής» του σώματος. Δηλαδή αν προσέχεις τη διατροφή σου πολύ , ακόμη και τότε αν το σώμα σου τείνει να αποθηκεύει λίπος στα συγκεκριμένα σημεία δεν είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τη συσσώρευση του λίπους εκεί.
Η σωστή διατροφή όμως και η άσκηση είναι μια καλή αρχή αν θες να περιορίσεις όσο γίνεται το αντιαισθητικό τοπικό πάχος και να βελτιώσεις την όψη τόσο του δέρματος σου αλλά και του σώματος σου συνολικά . Εξάλλου το τοπικό πάχος σε συνδυασμό με την κυτταρίτιδα είναι οι δύο βασικοί σου εχθροί στον αγώνα σου για τέλειο σώμα.
Ο πιο βασικός σύμμαχος σου στον άνισο  αγώνα  με το τοπικό πάχος είναι φυσικά το νερό που βοηθά στη βαθιά και σωστή ενυδάτωση του οργανισμού αλλά και βοηθά στην απομάκρυνση τον τοξινών που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη δημιουργία του τοπικού πάχους.
Η διατροφή και η άσκηση είναι που σε βοηθούν να απαλλαγείς οριστικά από το ενοχλητικό τοπικό πάχος, οφείλεις όμως να είσαι τυπική για να έχεις τέλειο αποτέλεσμα. Για ακόμη πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό ενώ η διατροφή σου πρέπει να είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που θα βρεις στα φρούτα και τα λαχανικά εποχής- τα οποία θα κάνουν καλό και στο δερματάκι σου- και τα οποία χαρίζουν στην επιδερμίδα σου την ελαστικότητα που χρειάζεται αλλά και σε βοηθούν στο να αποχαιρετίσεις μια και καλή την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος!  
Ακόμη στο εμπόριο θα βρεις πολλά προϊόντα που υπόσχονται να κάνουν θαύματα στις προβληματικές περιοχές και σε βοηθάνε ώστε να αποκτήσεις ένα πιο σφριγηλό κορμί, όπως κρέμες και οροί αδυνατίσματος ειδικά σχεδιασμένοι για να καταπολεμούν το τοπικό πάχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου