Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Σιρόπι σοκολάτας με καφέ για παγωτό



Υλικά
-180 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
-1/2 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας λικέρ καφέ
-1/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
-1 κιλό έτοιμο παγωτό βανίλια
Εκτέλεση
Συνδυάστε τη σοκολάτα, το λικέρ και την κρέμα γάλακτος σε μια μικρή κατσαρόλα. Ανακατέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.
Σερβίρετε το παγωτό και από πάνω προσθέστε τη ζεστή σάλτσα
http://www.stinkouzina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου