Ετικέτες
Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010
Χοιρινό
Το καλό χοιρινό είναι ηλίκας 10 έως 15 μηνών και έχει χρώμα ροζ. Το κρέας του ψήνεται γρήγορα και είναι πολύ τρυφερό, γιατί έχει περισσότερο λίπος από το μοσχαρίσιο. Όλα τα μέρη του είναι κατάλληλα για μαγείρεμα και μάλιστα με πολλούς τρόπους, αλλά δεν είναι όλα τα ίδιο καλά. Τα καλύτερα κομμάτια του είναι οι μπριζόλες κόντρα φιλέτο και το ψαρονέφρι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου