300 γρ. μαύρη σοκολάτα (κουβερτούρα)
100 γρ. σοκολάτα γάλακτος
100 γρ. σοκολάτα γάλακτος
300 γρ. βούτυρο
300 γρ. ζάχαρη
6 μέτρια αυγά
40 γρ. κακάο σε σκόνη
100 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
125 γρ. λευκή σοκολάτα (σε κομμάτια)
Τρόπος μαγειρέματος
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 C. Λιώστε τη μαύρη σοκολάτα και τη σοκολάτα γάλακτος μαζί με το βούτυρο σε Μπεν Μαρί, ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν και αφήνετε να κρυώσει το μείγμα.
Σ’ ένα άλλο μπολ, ανακατεύετε τη ζάχαρη και τα αυγά, αρκετά καλά, μέχρι το μείγμα σας να γίνει αφράτο.
Προσθέστε σιγά σιγά το μείγμα με τις σοκολάτες, στο μείγμα με τη ζάχαρη και τα αυγά, ανακατεύοντας συνέχεια. Τέλος προσθέστε στο τελικό σας μείγμα το αλεύρι και το κακάο, χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι για να ρίξετε στο μείγμα σας. Ανακατεύετε διπλώνοντας τα στο μείγμα σας με μια σπάτουλα.
Βουτυρώστε ελαφρώς ένα ταψί μεσαίου μεγέθους και ρίξτε μέσα το μείγμα σας. Τοποθετείστε τα κομμάτια λευκής σοκολάτας, και πιέστε έτσι ώστε να πάνε στον πάτο του ταψιού, και βάλτε τα στο φούρνο για 25 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν λίγο, και σερβίρετε τα ζεστά με λίγο παγωτό βανίλια, ή και μόνα τους.
Επιβεβαιωμένες φήμες λένε, πως την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερα!
πηγη tlife
Πω πω πω!!!! Λαχταριστο που ειναι...τελειο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπραβο σου!!!
σοκολατενιο γλυκακι!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν ξερω αν ειναι υγιεινο ή οχι αλλα.... θα το κανω συντομα, η φωτο με ξετρελανε
Aγαπημένο brownie..
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρώγεται όλες τις ώρες..
Καλό μεσημέρι
βόμβα θανατηφόρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορείς να πεις όχι σε ένα τέτοιο κομμάτι???
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια, καλή βδομάδα!
Κόλασηηηηηηηηηηηηηη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή