Συστατικά
1 γαλλική μπαγκέτα
200 γρ. κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη
2 κ.σ. κάπαρη
Ξύσμα λεμονιού περίπου 1 κ.σ.
Χυμό από μισό λεμόνι
Δυο πρέζες ψιλοκομμένο άνηθο
200 γρ. καπνιστό σολομό
Μισό κόκκινο κρεμμύδι (μεγάλο) κομμένο σε λεπτές ροδέλες
Τρόπος μαγειρέματος
Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ
Χτύπησε ελαφρά τη κρέμα γάλακτος και πρόσθεσέ την απ' ευθείας σε ένα μπολ με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, την κάπαρη και τον άνηθο
Κόψε το ψωμάκι σου σε φέτες και ψήσε στο γκριλ να πάρουν ελαφρύ χρώμα και από τις δύο πλευρές
Άπλωσε το μείγμα της κρέμα γάλακτος στο ψωμάκι και βάλε από ένα κομμάτι σολομού, λίγο κρεμμύδι και άνηθο
Σέρβιρε ζεστά ή κρύα
Ελαφρύ και ωραίο μεζεδάκι με τον αγαπημένο μου σολομό! Καλό Σ/Κ Γεωργία:)
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΙΛΙΑ!