Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Μακαρονάδα της Τοσκάνης


Συστατικά

500 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 κονσέρβες ντοματάκια
1 κονσέρβα κόκκινα γλυκά φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα
450 γρ. χυμό ντομάτας (περίπου ένα κουτί)
1 φλιτζάνι νερό
150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 μέτρια πράσινη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σέλερι ψιλοκομμένα
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κ.γ. βασιλικό, ρίγανη και μαϊντανό ξερό
1 πακέτο σπαγγέτι


Τρόπος μαγειρέματος

Βάλε όλα τα υλικά σου εκτός από τα μακαρόνια σε μια μεγάλη κατσαρόλα και άφησε τα να πάρουν μια βράση σε πολύ χαμηλή φωτιά
Άφησε στο πιο χαμηλό για τουλάχιστον 4 ώρες ή μέχρι να μαλακώσουν καλά τα λαχανικά σου
Στη συνέχεια πρόσθεσε τα μακαρόνια και ανέβασε τη θερμοκρασία στο δυνατό
Σκέπασε και ανακάτευε κατά διαστήματα
Το φαγητό σου είναι έτοιμο όταν γίνουν τα μακαρόνια σου

http://www.tlife.gr/default.php?pname=RecipeView&recipe_id=602&friendly_name=recipes-tuscanpasta&cat_id=106

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου