1 πακέτο κανελόνια
600 γρ. τυρί κρέμα
400 γρ. καπνιστό σολομό
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Για τη Thousand island Dressing: Ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξίδι
200 γρ. Μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα
50 γρ. κέτσαπ
Το χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ταμπάσκο
Αλάτι και πιπέρι
100 γρ. κρέμα γάλακτος
Τρόπος μαγειρέματος
Βάλε τα κανελόνια σε νερό να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
Βάλε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψέ τα να γίνουν μια ομοιόμορφη σος
Στο μεταξύ βάλε τον καπνιστό σολομό, το τυρί κρέμα, τη μισή ποσότητα από το dressing και την κρέμα γάλακτος στο μπλέντερ να γίνουν μια κρέμα
Γέμισε με τη γέμιση αυτή τα κανελόνια. Ένα μικρό κουταλάκι αρκεί.
Στρώσε τα κανελόνια σε μια πιατέλα και σέρβιρε με το υπόλοιπο dressing, πάπρικα και ψιλοκομμένο μαϊντανό
its very nice i really like it ,i will try that recipe i like canelonni so much .i have a recipe like that on this link .maybe you can also like it
ΑπάντησηΔιαγραφήhere is it
http://www.flowmagazine.gr/article/view/Cannelloni_with_mince_from_Crete/category/quality_of_life