Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Τσιπς λαχανικών

ΥΛΙΚΑ

2 μεγάλες πατάτες

4 παντζάρια

4 μεγάλα καρότα

4 κολοκυθάκια

ελαιόλαδο

αλάτι
Προετοιμασία

1. Καθαρίστε και κόψτε τα λαχανικά σε πολύ λεπτές φέτες.  

2. Καλύψτε ένα ταψί με ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και απλώστε τις πατάτες.

3.
Ραντίστε τις με λίγο ελαιόλαδο, αλατίστε και ψήστε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C για 10 – 12 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανές.

4.
Επαναλάβετε το ίδιο με τα υπόλοιπα λαχανικά.

5.
Αναμείξτε τα και σερβίρετε.
Προτείνει ο Βαγγέλης Δρίσκας, Chef, Food writer
http://www.mednutrition.gr/content/view/5393/234/
 


3 σχόλια:

  1. Τσίπς πατάτας φτιάχνω συχνά , δεν ειχα σκεφτεί τα υπόλοιπα λαχανικά , θα το δοκιμάσω σίγουρα!
    μπράβο Γεωργία , ευχαριστώ :-)
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα τα τσιπς λαχανικών γίνονται πολύ νόστιμα, τα παντζάρια λίγο φοβάμαι πως θα γίνονται, τα έχεις φτιάξει?
    Αρκούν 10-12 λεπτά???
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ 12 ΛΕΠΤΑ ΑΣΤΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ!
    ΦΙΛΙΑ!!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ... ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή