Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Τονοσαλάτα με φρέσκο άνηθο


Μερίδες Συνταγής: 1 

Υλικά

1 κονσέρβα τόνος (νερού)
1 κούπα μαρούλι
1 κούπα πράσινη σαλάτα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
¼ κούπας φρεσκοκομμένος άνηθος
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά γλυκού μαγιονέζα light
1 κουταλάκι γλυκού ελαιόλαδο
2 κουταλιάς σούπας γιαούρτι 2%
1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα dijon
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι


Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα 

Μερίδα: ολόκληρη η συνταγή
Θερμίδες: 210 kcal
Πρωτεΐνη: 35 γρ.
Υδατάνθρακες: 12 γρ.
Λίπος: 2 γρ.

Γράφει: Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

ΠΗΓΗ http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=14033

2 σχόλια:

  1. μούρλια η σαλατα σου, κανονικό γεύμα! αγαπημένα υλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένη σαλάτα,δροσερή, ειδικά το καλοκαίρι, τρώγεται....μμμμμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή