Είναι μια σος από διάφορα φρούτα, ζάχαρη και μουστάρδα η οποία συνοδεύει τέλεια πουλερικά. Και κυρίως την πάπια Πεκίνου
Συστατικά
5 φλιτζάνια ψιλοκομμένα ανάμεικτα φρούτα (μήλα, δαμάσκινα, αχλάδια)
1 φλιτζάνι νερό
3/4 του φλιτζανιού χυμό μήλο
1 κ.γ. σόγια σος
1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κ.γ. ξερή μουστάρδα
Τρόπος μαγειρέματος
Βάλε όλα σου τα υλίκα σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
Ανακάτευε περιοδικά μέχρι να πάρει βράση, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε για άλλα 40 λεπτά
Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε τη σος να κρυώσει
Αφού κρυώσει καλά πέρασε τη σάλτσα σου από ένα μπλέντερ να γίνει ένα ομοιομορφο μείγμα
Βάλε σε γυάλινο βάζο που κλείνει καλά και φύλαξε στο ψυγείο
Ωστε έτσι γινεται!! Ειναι τέλεια αυτη η σάλτσα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα , καλό Φθινόπωρο Γεωργία μου! όντως πολύ νόστιμη αυτή η σως! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΕΙΑ ΣΟΥ ERI!!! ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΛΤΣΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!