Συστατικά
1 κ.σ ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
2 φλιτζάνια άπαχο γάλα
1 φλιτζάνι ζωμό κοτόυπολου
3 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι, Πιπέρι
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 πακέτο ταλιατέλες (500 γρ.)
Τρόπος μαγειρέματος
Σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βάλε τα ζυμαρικά σου ν α βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το ελεαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και πρόσθεσε το σκόρδο να πάρει χρυσό χρώμα
Σε μικρό κατσαρολάκι ανακάτεψε το γάλα, το ζωμό κοτόπουλου, αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε μέχρι να πήξει αρκετά
Γύρισε το μείγμα με το γάλα στο ελαιόλαδο και συνέχισε να ανακατεύεις σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς να δέσει η σάλτσα σου
Πρόσθεσε και την παρμεζάνα και κατέβασε από τη φωτιά
Σέρβιρε με τη σάλτσα χλιαρή και έξτρα παρμεζάνα για το σερβίρισμα
http://www.tlife.gr/default.php?pname=RecipeView&recipe_id=407&friendly_name=recipes-alfredo&cat_id=106
τα πιο απλα πραγματα ειναι και τα πιο νοστιμα!αυτη η μακαοναδα ειναι η αποδειξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή