Συστατικά
4 άπαχα φιλέτα μοσχαρίσια
1 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ. κόκκινο κρασί
2 κ.σ γάλα εβαπορέ
450 γρ κεράσια χωρίς το κουκούτσι
Λίγο Μαϊντανό
Τρόπος μαγειρέματος
Ζέστανε το λάδι σε ένα αντικολλητικό σκεύος και ψήσε τα φιλέτα για 3 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά. Αφαίρεσε το κρέας και κράτησε το σκεύος σου ζεστό
Σε ένα ποτήρι ανακάτεψε το γάλα με το κρασί και βάλε σε χαμηλή φωτιά να βράσει για μερικά λεπτά
Πρόσθεσε τα κεράσια και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και αύξησε λίγο τη θερμοκρασία
Γύρισε και πάλι τα φιλέτα στο τηγάνι με τα κεράσια και ζέστανε, χωρίς όμως να αφήσεις τη σος να βράσει
Σέρβιρε με φρέσκο μαϊντανό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου