Συστατικά
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
¼ του φλιτζανιού λευκό ξύδι
¼ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. Φρέσκια ρόκα
250 γρ. φράουλες, πλυμένες και κομμένες σε φέτες
¼ του φλιτζανιού καρύδια
1/4 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire
Τρόπος μαγειρέματος
Σε ένα μπολ ρίξε το σουσάμι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το ξύδι, την πάπρικα, τη σάλτσα Worcestershire και τα κρεμμύδια
Σκέπασε το μπολ και βάλτο στο ψυγείο για μία ώρα να κρυώσει
Ανακάτεψε τη ρόκα με τις φράουλες, και τα καρύδια. Πρόσθεσε το dressing που έχεις βάλει στο ψυγείο και ανέμειξε τα υλικά
Άσε πάλι στο ψυγείο για 10 με 15 λεπτά πριν σερβίρεις
Φράουλα: η καλύτερη αντιρυτιδική
ΑπάντησηΔιαγραφήΤονώνει και κάνει πιο απαλή την επιδερμίδα. Συσφίγγει το δέρμα, ενυδατώνει και μειώνει τις ρυτίδες. Οι Ρωμαίες, τη χρησιμοποιούσαν ως κρέμα τρίβοντας κομμάτια φράουλας στο πρόσωπό τους για να κάνουν απολέπιση και να δώσουν λάμψη στην επιδερμίδα τους.
http://food-isimo.blogspot.com/2011/06/blog-post_01.html
Αντιρυτιδική διαβάζω;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠες το παιδί μου να γλιτώσω το ινστιτούτο!
Μια γραία που χάρηκε μπαίνοντας εδώ.....
Καλημέρα! Πολύ πρωτότυπη και ιδιαίτερη συνταγή! Δεν έχω ξανά δοκιμάσει κάτι παρόμοιο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!