Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ταλιατέλες με σάλτσα φέτας



Συστατικά

1 πακέτο ταλιατέλες
200 γρ. χυμό ντομάτας (1 ολόκληρη συσκευασία)
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
200 γρ. φέτα
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό ξερό
Ελαιόλαδο
1 κ σ. ζάχαρη
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Τρόπος μαγειρέματος

Σε αλατισμένο νερό βράσε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σόταρε το κρεμμύδι και πρόσθεσε το χυμό ντομάτας, την ντομάτα και αλατοπίπερο. Συμπλήρωσε ένα κουταλάκι ζάχαρη
Άφησε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά κλείνοντας το καπάκι. Θα χρειαστεί περίπου 20-30 λεπτά

Λίγο πριν κατεβάσεις από τη φωτιά πρόσθεσε τα μυρωδικά σου, ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό και την φέτα κομμένη σε κυβάκια
Ανακάτεψε και άφησε να πάρει άλλη μια βράση
Γύρισε τις ταλιατέλες μέσα στη σάλτσα, ανακάτεψε και σέρβιρε


http://www.tlife.gr/default.php?pname=RecipeView&recipe_id=555&friendly_name=recipes-taliatelesfeta&cat_id=24
 

2 σχόλια:

  1. Η σάλτσα φέτας συνοδευει υπέροχα τις ταλιατέλες, εγώ βάζω και λίγη πιπερίτσα πράσινη!
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
    ΚΑΛΟ Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή