Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σάλτσα φράουλας

ΥΛΙΚΑ
250γρ. φράουλες
100γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τις φράουλες και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους.
Τις βάζουμε στο μπλέντερ, τις πολτοποιούμε και τις βράζουμε μαζί με τη ζάχαρη για 2 λεπτά. Αφήνουμε τη σος να κρυώσει.

Tip: - Μπορείτε να χρησιμοποιήσεστε και άλλα κόκκινα φρούτα αντί για φράουλες αν θέλετε, όπως βατόμουρα ή συνδυασμό αυτών.

Αλίκη Μάρα

Οινολογία- Γευσιγνωσία 

http://www.yumm.gr/article/19403

1 σχόλιο:

  1. Καλώς σε βρήκα και καλό μήνα...υπέροχες οι φράουλες και ότι φτιάχνουμε από αυτές...τρελαίνομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή