Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Ελαφρύ cheesecake με γιαούρτι


Συστατικά


Ένα κιλό γιαούρτι στραγγιστό κατά προτίμηση 2-5% σε λιπαρά
Ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο
Το χυμό ενός λεμονιού
Τέσσερα πέντε τριμμένα μπισκότα τύπου digestive


Τρόπος μαγειρέματος


Ρίχνουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό των λεμονιών σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά
Στη συνέχεια αφού έχουμε κάνει μία λεπτή στρώση με τα μισά τριμμένα μπισκότα, σερβίρουμε το μείγμα σε μπολ και το γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα τριμμένα μπισκότα
Το αφήνουμε για περισσότερες από δυο ώρες στο ψυγείο για να παγώσει και να δέσει


ΠΗΓΗ TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου