Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Κάνε το αδυνάτισμα παιχνίδι!


Το αδυνάτισμα σου έχει γίνει έμμονη ιδέα; Τότε δεν έχεις παρά να πάρεις την απόφαση και να κάνεις την υπέρβαση αποφασίζοντας να χάσεις τα κιλάκια που σε βασανίζουν και πάντα ήθελες να χάσεις αλλά ποτέ δεν το έπαιρνες απόφαση.
Ποτέ δεν είναι αργά για να πάρεις το αδυνάτισμα στα σοβαρά και να προσπαθήσεις να φτιάξεις το κορμί των ονείρων σου! Επειδή η σωστή διατροφή από το πρωινό φαίνεται καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα καλό πρωινό: γάλα με δημητριακά ή ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης(σίκαλης) και ενδιάμεσα στα γεύματα να φας τουλάχιστον ένα φρούτο το οποίο θα σε "κρατήσει" και δε θα πέσεις με τα μούτρα στο μεσημεριανό. Πρόσεξε να μην ξεχνάς το νερό το οποίο σε ενυδατώνει αλλά και σε φουσκώνει έτσι ώστε να μην τρως φαγητά που είναι γεμάτα στο λίπος.
Το μεσημεριανό σου πρέπει να είναι ένα γεύμα που να σε χορτάσει αλλά να μη σκάσεις κιόλας. Ο συνδυασμός κρέατος και σαλάτας είναι αυτός που θα σου εξασφαλίσει τους γοφούς των ονείρων σου! Φυσικά πρέπει να προσέξεις το βραδινό σου που είναι το πιο "επικίνδυνο" γεύμα αφού ότι φας τότε "κάθεται" στα πιο δύσκολα και σέξι σημεία στο κορμάκι σου. Αν προσπαθήσεις να βάλεις και την άσκηση στο καθημερινό σου πρόγραμμα (ακόμη και 5 λεπτά τη μέρα είναι αρκετά) τότε τα αποτελέσματα θα είναι πραγματικά θεαματικά! Ανάλογα με τις ασκήσεις που θα επιλέξεις να κάνεις θα καταφέρεις να τονώσεις κάποια σημεία του σώματος σου και έτσι όχι μόνο θα δείχνουν αλλά και θα είναι σφιχτά και όχι χαλαρά.
Τότε μόνο το αδυνάτισμα θα γίνει όχι μόνο παιχνίδι αλλά θα καταφέρεις να διατηρήσεις και τα κιλά που έχασες αλλά το πιο σημαντικό δε θα τα ξαναπάρεις εις διπλούν! Το πολύ νερό όπως είναι λογικό βοηθάει πάρα πολύ ώστε να ενυδατώνεις διαρκώς τον οργανισμό σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου