Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Διατροφικά tips για δέρμα που ακτινοβολεί




Γνωρίζετε ότι χρειάζεται να θρέφετε το δέρμα σας για να το διατηρείτε όσο πιο υγιές γίνεται.
Ωστόσο λαμβάνετε αρκετές από τις σωστές θρεπτικές ουσίες από τις τροφές που καταναλώνετε; Μπορείτε να ωφεληθείτε από τη λήψη συμπληρωμάτων ή από τη δοκιμή λοσιόν που περιέχει αντιοξειδωτικά;
Η Doris Day, δερματολόγος στο New York University School of Medicine, δήλωσε ότι η ομορφιά του δέρματος έγκειται στο ότι μπορούμε να το επηρεάσουμε εσωτερικά και εξωτερικά.
Για υγιές δέρμα, δερματολόγοι αναφέρουν τα παρακάτω tips σχετικά με το πώς να τα συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα διατροφής και φροντίδας του δέρματος.

Επιλέξτε τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα

Η υγιεινή διατροφή που περιέχει φρούτα και λαχανικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά, είναι καλή για όλο το σώμα, περιλαμβανομένου του δέρματος.
Αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες C, E, και A καθώς και η β καροτίνη, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της βλάβης που προκαλείται από μη σταθερά μόρια που λέγονται ελεύθερες ρίζες. Τα συγκεκριμένα μόρια μπορούν να τραυματίσουν δερματικά κύτταρα και να προκαλέσουν σημάδια γήρανσης.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αυξηθεί η πρόσληψη αντιοξειδωτικών, λένε οι δερματολόγοι, είναι να καταναλώνουμε ευρεία ποικιλία φρούτων και λαχανικών.

Η Day συνιστά την επιλογή όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ποικιλίας χρωμάτων στη διατροφή. Προσπαθήστε να τρώτε ως σνακ βατόμουρα, φράουλες, γκρέιπφρουτ, λάχανο, σπανάκι και διαφόρων ειδών πιπεριές. Συνιστά επίσης να προσθέσετε λίγο τοματοπολτό, που περιέχει λυκοπένη, μαύρο ρύζι ή λαχανικά στο γουόκ και κινόα.
Είναι επίσης καλή ιδέα να γεμίσετε το καρότσι του σουπερ μάρκετ με τροφές που είναι πλούσιες σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, όπως σολομό, σαρδέλες, ενισχυμένα αυγά και καρύδια.
Ο David E. Bank, δερματολόγος στο Columbia University/New York-Presbyterian Hospital, δήλωσε ότι τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα βοηθούν να διατηρείται η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος δυνατή και άθικτη, ώστε οι εξωτερικές τοξίνες και οι ρύποι να κρατούνται μακριά.

Επιλέξτε προϊόντα για το δέρμα που περιέχουν ρετινοειδή

Τα παράγωγα της βιταμίνης Α, γνωστά ως ρετινοειδή, μπορούν να καταστήσουν το δέρμα πιο μαλακό και πιο ομοιόμορφο σε τόνο και να βοηθήσουν με τις γραμμές, τις ρυτίδες και την ακμή, δήλωσε η Day.
Τα ρετινοειδή βρίσκονται σε πολλά προϊόντα φροντίδας δέρματος, όπως κρέμες, ορούς και ζελέ.
Καθώς τα ρετινοειδή μπορούν να κάνουν το δέρμα πιο ευαίσθητο στον ήλιο, η Day συνιστά την εφαρμογή τους τη νύχτα. Να αποφεύγετε τη χρήση ρετινοειδών στην εγκυμοσύνη, όταν είναι πιθανό να συλλάβετε ή όταν θηλάζετε. Μπορεί ενδεχομένως να αυξήσουν τον κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών.
Η Heather Woolery-Lloyd, δερματολόγος στο Μαϊάμι, δήλωσε ότι άλλες ουσίες που θα πρέπει να αναζητάτε σε προϊόντα περιποίησης δέρματος είναι αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και E, έκδοχα του πράσινου τσαγιού και το συνένζυμο Q10.

Μάθετε αν μπορείτε να βοηθηθείτε από συμπληρώματα

Ο ιδανικός τρόπος να λαμβάνουμε τις θρεπτικές ουσίες που χρειαζόμαστε για δέρμα που ακτινοβολεί, είναι ακολουθώντας μια υγιεινή ισορροπημένη διατροφή.
Ωστόσο, ο Bank προτείνει τη λήψη καθημερινής πολυβιταμίνης με μέταλλα για να ενισχύσετε την πρόσληψη θρεπτικών ουσιών, αν δεν διατρέφεστε ισορροπημένα ή περνάτε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, εκτίθεστε σε υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στο παθητικό κάπνισμα.

Προσέξτε τη γενική υγεία του δέρματος

Η Woolery-Lloyd, σημειώνει ότι εκτός από το να εστιάσετε στη λήψη των σωστών θρεπτικών ουσιών μπορείτε να βοηθήσετε τη διατήρηση της υγείας του δέρματος με το να μην καπνίζετε, να κοιμάστε αρκετά, να ασκείστε τακτικά και να καταναλώνετε άφθονο νερό,.
Πρόσθεσε ότι για να προστατεύσετε το δέρμα σας από έγκαυμα, καρκίνο του δέρματος και πρώιμα σημάδια γήρανσης η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολόγων συνιστά τη χρήση αντηλιακού ευρέως φάσματος με SPF τουλάχιστον 30, καθημερινά, όλο το χρόνο. Εφαρμόστε αντηλιακό, ποσότητας στο μέγεθος 50 cents, για να καλύψετε το πρόσωπο. Αν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε εξωτερικό χώρο επαναλάβετε την εφαρμογή κάθε 2 ώρες και φορέστε καπέλο με φαρδύ γείσο και γυαλιά κατά των ακτίνων UV.
Καταλήγοντας, να θυμάστε ότι όταν αρχίζετε να κάνετε διατροφικές αλλαγές, αλλαγές στον τρόπο ζωής ή στο πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος δεν θα πρέπει να περιμένετε να δείτε αλλαγές σε μια νύχτα.
Σημαντικό είναι να έχετε υπομονή. Μπορεί να χρειαστούν 3 μήνες έως ένας χρόνος για να δείτε βελτίωση στο δέρμα, δήλωσε ο Bank. Επιλέξτε το δοκιμασμένο και το αληθινό και δώστε του μια ευκαιρία για να έχει αποτέλεσμα.

Επιμέλεια: Εύη Ψωμιάδου

Πηγή: iatronet.gr


14 σχόλια:

  1. αργω μερικες φορες να περασω αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους.Καλο μηνα να εχεις με υγεια και καλη χρονια αν δεν τα εχουμε πει :) Ευχαριστω πολυ που περασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέροντα τιπς δίνετε κυρία Χαραλαμπάκη μπράβο για το μπλόγκ σας στις μέρες μας είναι σημαντική η καλή και σωστή διατροφή. Είχα και εγώ πρόβλημα με τη διατροφή μου και συνεπώς έπαιρνα κιλά ακόμα κι αν δεν έτρωγα πολύ. Είχε μπερδευτεί κατά πολύ ο οργανισμός μου για το πότε να αποθηκεύσει τις τροφές ως λίπος και ποτε όχι αφού δεν έτρωγα συχνά πιστεύοντας οτι θα χάσω βάρος. Έπειτα δοκίμασα ένα βασικό πρόγραμμα διατροφής της Herbalife και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Επιτέλους ελέγχω το βάρος μου χωρίς να με νοιάζει πλέον ο θυρεοειδής μου που "κοιμάται" και βοηθώ κόσμο που έχει πρόβλημα ελέγχου βάρους. Όποιος θελήσει ας μου στείλει ένα mail στο weightcontrolandhealth@yahoo.com και μπορεί να επισκευθεί και την σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/YgeiaEuexiaHerbalife?ref=ts&fref=ts για να δεί προιόντα, βίντεο και αποτελέσματα προγραμμάτων διατροφής της Herbalife σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που επέστρεψες δυναμικά! Μην κάνεις πάλι τόσο καιρό να δημοσιεύσεις κάτι....θα σε μαλώσω!!!

    Να είσαι πάντα καλά κ με όρεξη για δημιουργία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα. Δεν μπορώ να κρύψω αυτή τη μεγάλη μαρτυρία που λαμβάνουν χώρα στη ζωή μου θέλω όλοι να γνωρίζουν και να είναι κοινωνός που είναι γιατί εγώ πάντα απάντηση, είμαι κ. Hanna πλούσιο τρόπο με βάση το όνομα, ζω στο Μίτσιγκαν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, I θέλω να ευχαριστήσω την κα (Kate Lisa) για την καλοσύνη του στη ζωή της οικογένειάς μου. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν ακόμα καλό δανειστή όπως αυτό στο διαδίκτυο και τη γη εδώ. Μόλις πριν από λίγους μήνες, έψαχνα για ένα δάνειο των $ 95,000, ενώ τελειώνουν τα χρήματα για τα τρόφιμα, και τους λογαριασμούς μου περιλαμβάνουν ενοικίαση. Έχω scammed περίπου $ $ 4.000 και αποφάσισα να μην περιλαμβάνει τον εαυτό μου σε μια τέτοια επιχείρηση, αλλά και πάλι Ένας φίλος του μου μου εισήγαγε σε μια επιχείρηση δανείου λόγω της εμφάνισης και τις πράξεις μου. Και είπα ότι δεν με ενδιαφέρει καμία δανειακή σύμβαση, αλλά είπε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα καλό δανειστή που αυτή θα συστήσει μου, και έκανα μια δοκιμή και έχω την τύχη πολύ ευγνώμων που είμαι σήμερα, πήρα ένα δάνειο των $ 95,000.00 USD, για αυτή τη μεγάλη της εταιρείας (κα kate Lisa), διευθύνεται από την κ. (Kate) Αν είστε στην ανάγκη μιας πραγματικής ή τους νόμιμους δανείου ή χρηματοδοτικής βοήθειας και μπορείτε να είστε ασφαλείς και αξιόπιστες είναι σε θέση να καταβάλουν το οφειλόμενο χρόνο του κεφάλαια θα ήθελα συμβουλές, να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω: mrskatelisaloanhome1@gmail.com Και θα είναι ελεύθερη από τις απάτες στο διαδίκτυο. Όμορφη σύζυγό μου εκτείνεται χαιρετισμό του προς τον κόσμο και αν δεν είναι για την κυρία (Kate) δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή τον τρόπο θα πρέπει να είναι για την οικογένεια today.Please μου, σας παρακαλώ να με βοηθήσει να ευχαριστήσω την κ. (Kate) U και εγώ πάντα θα μοιράζονται αυτή μεγάλο πράγμα για να συμβεί στη ζωή μου, στην απάντησή καθημερινά. Είσαι η μοναδική για μένα και την οικογένειά μου από τη φτώχεια συνταξιοδοτούνται, η οικογένειά μου εκτείνεται χαιρετισμό τους σε σας. Ms.hanna πλούσιο τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -
    Είμαστε αξιόπιστες και πιστοποιημένο δανειστή δανείου. Εμείς δανείων σε λογικές τιμές. Σκέφτεστε την έναρξη μιας επιχείρησης;
    θέλετε ένα προσωπικό δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσει μακριά το χρέος σας; χρειάζεστε ένα επιχειρησιακό δάνειο; θα πρέπει να έχετε ένα πραγματικό δάνειο περιουσία;
    Μήπως χρειάζεστε ένα φοιτητικό δάνειο ή δάνειο Auto; στη συνέχεια, η κ. δάνειο Πιστωτική Σόνια είναι το μόνο μέρος που θα πρέπει να εξετάσουμε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ακόμη και με μια κακή πιστοληπτική ικανότητα.
    Σας προσφέρουμε γρήγορη και εύκολη online εφαρμογή με γρήγορη πληρωμή. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.
    . θα σας δώσει δάνειο για να επιτύχουν τα όνειρά σας.


    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον συντονιστή παρακαλούμε Όταν καλείτε, μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι βρήκατε αυτή την αγγελία στο Quikr. μέσω e-mail: marianlisaloanhome@gmail.comand φροντίστε να γεμίσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες παρακάτω.

    Ονοματεπώνυμο:
    Χώρα:
    Ποσό δανείου Needed:
    Διάρκεια Δανείου:
    Σκοπός Δανείου:
    Επικοινωνία Τηλέφωνο:
    Επάγγελμα:
    Ηλικία:
    Με τις καλύτερες ευχές,
    Η κ. Sonia Mohamed.
    Διευθύνων Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας, είμαι ο Jude Shanko ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα δάνειο που δίνει χρόνο ζωής δάνεια ευκαιρία χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο για κεφάλαιο για να βελτιώσει την επιχείρησή σας; έχετε ήδη απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά οργανισμούς; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη; αναζήτηση τίποτα περισσότερο, όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σε ποσοστό 2% .Ι θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και των δικαιούχων βοήθειας και θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν ένα δάνειο, έτσι επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δανειολήπτη

    1) Ονοματεπώνυμο: .........
    2) Χώρα: ...............
    3) Διεύθυνση: ...............
    4) Κράτος: ..................
    5) Φύλο: .....................
    6) Οικογενειακή Κατάσταση: ............
    7) Επάγγελμα: .....................
    8) Τηλέφωνο: ...............
    9) Επί του παρόντος, η θέση σε ισχύ της εργασίας: ......
    10) Μηνιαίο εισόδημα: ..................
    11) Ποσό δανείου που απαιτείται: ......
    12) Διάρκεια Δανείου: .....................
    13) Σκοπός του Δανείου: ...............
    14) Θρησκεία: ....................................
    15) Έχετε υποβάλει αίτηση πριν από ......

    Διεύθυνση επικοινωνίας: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com
    Ο κ Jude Shanko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας, είμαι ο Jude Shanko ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα δάνειο που δίνει χρόνο ζωής δάνεια ευκαιρία χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο για κεφάλαιο για να βελτιώσει την επιχείρησή σας; έχετε ήδη απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά οργανισμούς; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη; αναζήτηση τίποτα περισσότερο, όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σε ποσοστό 2% .Ι θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και των δικαιούχων βοήθειας και θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν ένα δάνειο, έτσι επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δανειολήπτη

    1) Ονοματεπώνυμο: .........
    2) Χώρα: ...............
    3) Διεύθυνση: ...............
    4) Κράτος: ..................
    5) Φύλο: .....................
    6) Οικογενειακή Κατάσταση: ............
    7) Επάγγελμα: .....................
    8) Τηλέφωνο: ...............
    9) Επί του παρόντος, η θέση σε ισχύ της εργασίας: ......
    10) Μηνιαίο εισόδημα: ..................
    11) Ποσό δανείου που απαιτείται: ......
    12) Διάρκεια Δανείου: .....................
    13) Σκοπός του Δανείου: ...............
    14) Θρησκεία: ....................................
    15) Έχετε υποβάλει αίτηση πριν από ......

    Διεύθυνση επικοινωνίας: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com
    Ο κ Jude Shanko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας, είμαι ο Jude Shanko ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα δάνειο που δίνει χρόνο ζωής δάνεια ευκαιρία χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο για κεφάλαιο για να βελτιώσει την επιχείρησή σας; έχετε ήδη απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά οργανισμούς; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη; αναζήτηση τίποτα περισσότερο, όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σε ποσοστό 2% .Ι θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και των δικαιούχων βοήθειας και θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν ένα δάνειο, έτσι επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δανειολήπτη

    1) Ονοματεπώνυμο: .........
    2) Χώρα: ...............
    3) Διεύθυνση: ...............
    4) Κράτος: ..................
    5) Φύλο: .....................
    6) Οικογενειακή Κατάσταση: ............
    7) Επάγγελμα: .....................
    8) Τηλέφωνο: ...............
    9) Επί του παρόντος, η θέση σε ισχύ της εργασίας: ......
    10) Μηνιαίο εισόδημα: ..................
    11) Ποσό δανείου που απαιτείται: ......
    12) Διάρκεια Δανείου: .....................
    13) Σκοπός του Δανείου: ...............
    14) Θρησκεία: ....................................
    15) Έχετε υποβάλει αίτηση πριν από ......

    Διεύθυνση επικοινωνίας: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com
    Ο κ Jude Shanko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά Σου,
    Όλοι είμαι τόσο χαρούμενος που δίνει έξω μεγάλη μαρτυρία μου για το πώς πήρα την επιθυμία ποσό του δανείου μου από τον κ Franklin Δάνειο Εταιρείας, θέλω να χρησιμοποιήσω γρήγορα αυτή την ευκαιρία για να αφήσει το μάθει όλος ο κόσμος αυτό, Am κα Ann Maxwell από τη Βραζιλία, ήμουν σε αναζήτηση του δανείου για να ξεκινήσει τη δική μου επιχείρηση για την υποστήριξη του συζύγου μου, σχετικά με τα έξοδα τα παιδιά, έτσι πήγα στο διαδίκτυο ψάχνουν για δάνειο, όταν ήρθα σε ορισμένες δανειστές που εξαπατούν και εξαπατώνται μακριά λίγα χρήματα μου σε αυτή τη διαδικασία του χρόνου πήρα σύγχυση i don ' t γνωρίζουν καν τι να κάνω πια γιατί η μικρή χρήματα που είχε με μένα είχε αφαιρεθεί από τις δόλιες καθάρματα που αυτοαποκαλούνται πραγματική δανειστές δανείου, λοιπόν σε μία πιστή ημέρες όπως ήμουν περιήγηση μέσω του διαδικτύου που ψάχνουν για δουλειά ήρθα σε ορισμένες μαρτυρίες σχολίασε στο φόρουμ από έναν κ Andrew Fred, και η κ Μόνικα Luis σχετικά με το πώς θα λάβει δάνειο από τους κ Franklin Δάνειο Εταιρείας Email: franklinosayandescott@gmail.com έτσι είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να δώσει σε αυτό μια δοκιμή γιατί ήμουν τόσο φοβισμένος για ό, τι οι άλλοι δανειστές έκαναν για μένα, έτσι πήγα μπροστά πήρε προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, που ήταν σε αυτές τις παρατηρήσεις σχετικά με το φόρουμ, έτσι ήρθα σε επαφή με τον πληροφορώντας τον ότι ήμουν κριτές σε αυτόν από ορισμένους πελάτες που έλαβαν δάνειο τους από την εταιρεία του, Ο κ Andrew Fred, και η κ Μόνικα Luis, λοιπόν, όταν άκουσε ότι ήταν πολύ χαρούμενος γι 'αυτό, γι' αυτό μου που είμαι στο σωστό εταιρεία διαβεβαίωσε πού μπορώ να λάβουν την επιθυμία ποσό του δανείου μου, μου έδωσαν το δανειολήπτη έντυπο της αίτησης δανείου για την πλήρωση και την επιστροφή, έκανα όλα αυτά, δεδομένης όλα αυτά είναι απαραίτητα στοιχεία μου για μένα, γι 'αυτό δόθηκε τους όρους και τις συνθήκες της εταιρείας τους όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς καμία καθυστέρηση, σε όχι λιγότερο από 24 ώρες ενημέρωσαν ότι το δάνειό μου έγκυρο ποσό των 6.000.000 ευρώ έχει εγγραφεί και εγκριθεί από δανεισμό τους διοικητικό διαχειριστή, λοιπόν σε αυτή τη διαδικασία στιγμή ήμουν τόσο χαρούμενος όταν μου είπαν ότι θα πρέπει να στέλνετε τα τραπεζικά στοιχεία, αλλά ήμουν λίγο επιφυλακτικός να το κάνουμε αυτό έτσι είπα έχω εμπιστοσύνη και πιστεύουν για αυτό το δανειστή να απευθυνθείτε στον κ Franklin Scott, τους έδωσα μέσω τραπεζικού λογαριασμού, έτσι αναπάντεχα να λάβω και ειδοποίηση από τον τραπεζικό μου λογαριασμό που μου έχει πιστωθεί με το ποσό των € 6.000.000 από τον κ Franklin Scott, WOW..i σχεδόν λιποθύμησε, γι ' τον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επειγόντως ότι έχω λάβει δάνειο μου με επιτυχία, λοιπόν αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εκεί έξω μου εξακολουθεί να ψάχνει για πραγματική εταιρεία δάνειο εγώ θα σας συμβουλές για να επικοινωνήσετε με την καλοσύνη ο κ Franklin Scott με το ίδιο e-mail: franklinosayandescott@gmail.com και ξέρω θα σας βοηθήσει, επίσης, με την επιθυμία το ποσό του δανείου σας εντάξει, E-mail τους σήμερα και θα χαρούμε να σας έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπόψη: Δάνειο Προσφορά Αίτηση Τώρα ******************** ******************
    Είμαι ο κ Jackson, που προσφέρει τόσο σε προσωπικό όσο και
    επενδυτικά δάνεια για να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, Μπορούμε επίσης να καταστήσει τις δύο ασφαλισμένων και ανασφάλιστων δανείων υπηρεσίες για το χρέος
    ενοποίηση, απροσδόκητα έξοδα ή το σπίτι βελτίωση, των επιχειρήσεων, του έργου και περισσότερο. Οι υπηρεσίες μας είναι φθηνή και προσιτή σε
    το ετήσιο επιτόκιο 3%.
    Θα σας στείλουμε περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο λάβουμε το αίτημά του δανείου σας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail μας: elanfinancialservices112@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσφέρουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 2%, αυτό είναι να βοηθήσει τα άτομα και τις εταιρείες επιτύχει τους οικονομικούς στόχους.
    * Προσωπικό Δάνειο (Secured / ανασφάλιστων)
    * Επιχειρηματικό Δάνειο (Secured / ανασφάλιστων)
    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
    * Βελτίωση Σπίτι / Επιχείρηση σας
    Εάν είστε στο χρέος και χρειάζεστε ένα δάνειο Απλά ενημερώστε μας, Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στη διεύθυνση: unitylinkservice@outlook.com
    Χαιρετισμοί
    Διευθυντής Διαφήμισης
    Ενότητα Σύνδεσμος Fin. Ομάδα (ULFG)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποκτήστε γρήγορη δανείου σας σε προσιτές χαμηλό του 3% ΕΠΙΤΟΚΙΟ




    Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο που προσφέρουμε σε όλο τον κόσμο δάνειο για το ποιος έχει ανάγκη από δάνειο η επιχειρηματική ευκαιρία που έχει να ψάχνει για είναι και πάλι εδώ. e-mail μας τώρα στο: nuraqilahbinteariffin@gmail.com
    ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ
    1) Ονοματεπώνυμο:
    2) Φύλο:
    3) Ποσό δανείου που απαιτείται :.
    4) Διάρκεια Δανείου:
    5) Χώρα:
    6) Διεύθυνση κατοικίας:
    7) Αριθμός Κινητού:
    8) Μηνιαίο Εισόδημα:
    9) Επάγγελμα:
    ) Ποια κάνατε εδώ για μας.

    Τις καλύτερες ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσωπικές και επαγγελματικές ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. 3%.



    Γεια σας, Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο από τις πιο αξιόπιστες και αξιόπιστη εταιρεία
    στον κόσμο? αν ναι, τότε επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για προσφέρουμε δάνειο σε όλους
    κατηγορίες αιτούντων να είναι εταιρείες ή για τη χρήση του προσωπικού. Προσφέρουμε
    δάνειο με επιτόκιο 3%, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:
    mohanmendserves@gmail.com

    (1) Ονοματεπώνυμο
    (2) Πλήρης Διεύθυνση
    (3) Χώρα
    (4) Ηλικία
    (5) Επάγγελμα
    (6) Πείτε τον αριθμό τηλεφώνου
    (7) Φύλο:
    (8) Ποσό δανείου που απαιτείται:
    (9) Διάρκεια Δανείου

    Στείλτε μας email στο: mohanmendserves@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. We are private lending firm,We offer Loans at low interest rate of to any Interested Individual personal. We are governmental Registered authorized financial helper. for more information on how to obtain our Loans contact us today via email: (mrhamdnloanoffer@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή