Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΙΤΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Η πίτσα ανέκαθεν αποτελούσε απαγορευμένο καρπό για όσους πρόσεχαν τη διατροφή τους. Ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή, μπορείτε να απολαύσετε μια πίτσα χωρίς τύψεις!
Υλικά
  • 1 πίτα για σουβλάκι (αλάδωτη)
  • 2 κ.σ. ντοματοχυμός
  • 1 κ.γλ. ντοματοπολτός
  • 1 κ.γλ. κέτσαπ
  • 1 φέτα γαλοπούλα σε κομματάκια
  • 2 κ.σ. τυρί χαμηλών λιπαρών τριμμένο ή 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών σε κομματάκια
  • κρεμμύδι ψιλοκομμένο, κομματάκια πιπεριάς, κομματάκια ελιάς, μανιτάρια
Εκτέλεση
Ανακατεύετε το ντοματοχυμό με το ντοματοπολτό και την κέτσαπ. Απλώνετε το μίγμα στην πίτα και βάζετε από πάνω τα κομματάκια γαλοπούλας, το τυρί και τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

ΠΗΓΗ http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=20557

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου