Συστατικά
6 τορτίγιες
1 φλιτζάνι mexican sauce
1 ½ φλιτζάνι βρασμένο κοτόπουλο σε μερίδες
1 πιπεριά χαλαπένιο ψημένη, αποφλοιωμένη και ψιλοκομμένη
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 φλιτζάνια τυρί γκούντα
50 γρ. βούτυρο
Τρόπος μαγειρέματος
Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 250°C
Βουτύρωσε την μία πλευρά της τορτίγιας και τοποθέτησέ τες με την βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω σε λαδόκολλα
Ψήσε για 4-5 λεπτά, ίσα, ίσα να γίνουν τραγανές
Μοίρασε την μεξικάνικη σάλτσα στις τορτίγιες, με το κοτόπουλο, την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια και σκέπασε με το τυρί
Βάλε και πάλι στο φούρνο και ψήσε μέχρι να λιώσει το τυρί
ΠΗΓΗ http://www.tlife.gr/
Πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή πίτσας...πικάντικη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή